Menu Camping Dommelvallei Home Home Algemeen Horeca Tarieven Groepsaccomodatie Arrangementen Foto's Plattegrond Links Te koop

Vakantiechalets voor 8 tot 16 personen

Een groepsaccomodatie of chalet is een uitstekende accommodatie voor groepen om een weekend of langer in de schitterende omgeving van Valkenswaard te verblijven. De groepsaccomodaties zijn ingericht om maximaal 6, 8 of 16 personen te laten overnachten in 4 slaapkamers met elk 1 of 2 stapelbedden. Ze beschiken over 2 toiletten en 2 douches.

Omdat de accomodaties ook voorzien zijn van een centrale verwarming kunnen deze chalets ook in de winter worden gebruikt.

Chalet - woonkamerIn de 16 persoons accomodaties zijn geen algemene ruimtes zoals een keuken of woonkamer aanwezig. Natuurlijk kunnen wij voor u ontbijt, lunch en diner verzorgen. (De 8 persoons accommodatie is wel voorzien van algemene ruimtes zoals keuken en woonkamer.)

Aanvullend kunnen we voor groepen ook leuke en spannende activiteiten organiseren in de directe omgeving van De Dommelvallei zoals solextochten, traktortoertochten, groepsfietsen, countrygolf, bosspellen, kanovaren enz. Kijk ook eens bij onze meerdaagse arrangementen voor meer ideeën.

Kosten: Vanaf Euro 35,00 per persoon per nacht.

Klik hier voor een plattegrond van een 8 persoons chalet, of hier voor een plattegrond van een 16 persoons chalet...