Menu Camping Dommelvallei Home Home Algemeen Horeca Tarieven Groepsaccomodatie Arrangementen Foto's Plattegrond Links Te koop

Horeca op de camping

In ons Horecacomplex vindt u de Brabantse gezelligheid want, het leven is goed in het Brabantse land wordt dikwijls in ons café gezongen door groot en klein. De kleinste leren de eerste danspasjes bij de kinderdisco terwijl u heerlijk op ons terras vertoefd met een adembenemend uitzicht over de landerijen waar u de zon onder ziet gaan. En heeft u na zo'n spetterende vakantiedag geen zin om te koken dan doen wij dat toch voor u. U kunt kiezen uit diverse menu's of gewoon een snack of een patatje. Ook een potje kaarten of biljarten is typisch Brabants en wat later op de avond meezingen aan de bar tot in de kleine uurtjes want u weet het Brabantse nachten zijn lang maar gezellig.

Feestje, partijtje, vergadering, trouwen, reünie, bedrijfsfeest, communie

Heeft u iets te vieren? Dan moet u beslist in onze Feesterij zijn. Onze horeca is helemaal toegespitst om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Of u nu gaat trouwen, uw verjaardag viert, een receptie geeft, een reünie organiseert, een communicant heeft of een bedrijfsfeest organiseert. Wij verzorgen het tot in de puntjes. Wij kunnen voor kleine en grote gezelschappen tot 350 personen een passend programma aanbieden.

Ook dag en avondvullende programma's

Kanotocht,vlottenbouwen,survivaltocht,steptocht,teambuildingprogramma's alsmede oudhollandse spelen gecombineerd met een heerlijke barbecue binnen of buiten zijn programma's speciaal voor bedrijven of groepen die eens een andere invulling willen geven aan een dag. Wilt u met een groot gezelschap een diner of een koffietafel dan verzorgen wij dat zoals u dat wilt. U ziet het, niets is ons teveel om u een onvergetelijke dag, avond, weekend, week of vakantie te bezorgen. Wij zetten uw wensen om in een ware belevenis.

Voor meer informatie kijk op www.feesterijdommelvallei.nl